Thursday, February 12, 2009

Omagiu lui Charles Darwin


Astazi, 12 februarie 2009, cu ocazia implinirii a 200 de ani de la nasterea lui Charles Darwin, Google Romania aduce, pe pagina de start, un omagiu marelui om. Facand click pe imaginea aflata deasupra casutei de cautare, Google efectueaza o cautare dupa sintagma “Charles Darwin”. Bravo Google Romania!

2 comments:

Anonymous said...

EXCELENT! OMAGIU RĂULUI, ABSURDITĂŢII ŞI NONGÂNDIRII...
LEGILE NATURII DAU O SINGURĂ DIRECTIE: DE LA SUPERIOR LA INFERIOR (de la încărcarea pozitivă la deficitul negativ). SCHIMBAREA SENSULUI NU ESTE (sub nici o formă) NATURALĂ, CI ESTE RODUL EXCLUSIV AL GÂNDIRII (la nivel cosmic - al HiperGândirii). Dacă celei mai "grandioase" prostii din întreaga istorie a ştiinţei, îi dăm omagiu, se vede treaba că ENTROPIA UMANĂ A AJUNS LA APOGEU!...

gyges77 said...

Domnule Mitca Dumitru, nu vad conflictul intre ce spuneti dumneavoastra si evolutionism... Sunt doua lucruri distincte si complementare. Depinde la ce nivel privesti lucrurile: concret sau metafizic. Ce nu intelegeti in afirmatia ca universul cognoscibil progreseaza de la simplu la complex (adesea invers), in virtutea legilor care-l guverneaza? Pur si simplu, este o constatare care deriva in mod logic din aceste legi, sau doriti sa le dezavuati si pe acestea? Totul in jurul nostru confirma acest lucru, si totusi unii refuza sa vada. Teoria evolutiei nu stipuleaza existenta niciunui agent aflat in spatele evolutiei, dar asta pur si simplu pentru ca ar fi ceva redundant, si nu pentru ca ar fi contrar teoriei. Existenta unui agent este dincolo de scopul si mobilul teoriei evolutiei. Nu este imposibil a introduce un element teleologic in teoria evolutiei (de exemplu, atractorii), dar atunci discutam la un cu totul alt nivel.